H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Tarikh: 19 OKTOBER 2010
Hari: Selasa
Masa: 1.45 PM-6.30PM
Lokasi: Sunway Pyramid
Aktiviti: Celebrate birthday Mohamad Azri Yusoff

-Mastermind with Birthday boy-

Muka letih kan? ahaa. ni sume muka sakit kaki.

Ayie, aku tak tau lak kawan ko ni sangat sporting! hehehe ;)

Ok. Mari kita main ice-skating! yeahaaa..

Hartz chicken buffet..

Korang jangan ingat aku teringin sangat kereta ni. Tapi sebenarnya aku MENYAMPAH ngn driver kereta ni sbb sangat kurang ajar! Aku penat2 beratur, dia suka hati bontot dia je nak potong line. If u seek ayu!

Tara... Sayang Baby V sebab dalam keadaan darurat minyak habis pown dia mampu berjalan lagi. hehehehe

ILY, girlfriend!

Hahaha. muka mintak ape ni ye rakan2?? Lu pikir la sendiri! hahaha

P/S: Terasa nak buat carrot cake pulak! yuummmmyy

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang