H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Syiqa, kau menyesal tak bila kau sedar yang Branch Accounting ngn HP tu senang je? Kau terkilan tak sbb tak study awal2? Sekarang mungkin kau tak nampak lagi. Tapi nnt tunggu la bila miss pulangkan balik test tu. Kau bandingkan markah kau dengan kawan2 kau. Mesti Sara, Ikin, Faraheen, Siha, Shiro, Nani, Adlin, Daia, lagi tinggi dari kau. Nanti kau sedih tak? Lepas tu kau pandang kereta yang mama ngn ayah belikan utk kau tu. Berbaloi ke diorg bagi kau hadiah sebesar tu kalau kau hanya mampu ulang sejarah sem lepas je? Berbaloi ke wang ringgit yang mama ngn ayah keluarkan untuk senangkan kehidupan kau kalau kau setakat boleh bagi pointer kurang 3.5; sama je mcm sem lepas.

Oh. Sem lepas kau tak kena marah even tak dapat pertahankan DL yg kau dapat dulu sebab kau sakit. Ok. tak pe. tapi sem ni macam mana? Apa alasan kau? Kau nak mintak sakit lagi ke? Sudah la syiqa. berhenti bagi alasan. berhenti berangan. berhenti kejar sesuatu yg kau tau kau takkan dapat.

SUDAH! BERHENTI!

Sekarang kau perlu berkorban. Sekarang kau perlu selesaikan tanggungjawab kau. Kau kena buktikan yang hadiah mama ngn ayah tu bukan sesuatu yg sia sia. Buktikan yang wang ringgit yg mama ngn ayah laburkan tu akan memberi pulangan yang sangat lumayan kepada mereka.

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang