H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Cik Fatin Nur'asyiqah Rahmat, awak ni bodoh ke cuai? Awak masukkan driver HP 1400,1500,1600 series, tapi awak cucukkan printer USB utk HP D2560. Memanglah tak boleh detect! Tu la.. Angau lagi!
=____='


hahahahaha. padan muka kau syiqa. berangan la lagi. agaga.
tuh la. confident je kau install software tuh. kau pown confident jugak memaki hamun laptop "tua" kau nih. Kau mmg tak kenang budi la syiqa! isk.
*Lepas penat memaki hamun, mencerca laptop yg banyak berjasa ni, akhirnya baru aku sedar yg salah driver*
lalalalalala :-')


maafkan aku, laptop.
*banyak betul dosa aku lately nih*

P/S: Ayie, aku betul2 rindukan kau nih.
Tak sabar nak hang out ngn kau nnt ;)
-- bila pandang buku FAR aje, teringat Ayi. bila teringat Ayi, teringat Sir Jismi pulak. ahakssss --

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang