H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Heh. kali ni bukan nak merepek ulas lagu yg Kenny Remy Martin nyanyi tuh. tapi nak membicarakan tentang kebetulan yang terlalu banyak berlaku dalam kisah cinta yg tak sudah2 nak bertepuk sebelah tangan aku ni. *kau mmg tak malu eh cerita benda2 macam ni syiqa?*

kalau sebelum ni, aku perasan yg isu ban ngn ajim tu ade persamaan, pastu kes Abu ngn Kak Zira ade persamaan, sekarang ni aku perasan yg Lan ngn Abg Anuar pun ada persamaan jugak.

Masa first time aku nampak Abg Anuar tu, aku rasa misai dia sama ngn ayah. teheee =D tp, lepas first time dia tegur aku hari tu, aku dapat rasa yg dia ada persamaan @ iras2 ngn seseorang. puas aku fikir, siapa orangnya.

Tapi kelmarin(rabu), lepas aku jumpa profile Abg Anuar kat Facebook, baru aku perasan. Lan ngn Abg Anuar mmg ada persamaan. Diorang ni macam kelam kabut sikit, peramah, gaya diorang bercakap pun lebih kurang sama. Cuma bezanya, Lan takde misai ngn Lan tak smart mcm Abg Anuar. hehehe. ;)

Muka pun ade iras sikit. tapi tak banyak. dalam 20% camtuh je. haihhh~ terlalu banyak kebetulan la.

P/S: Best pulak losyen ni. Sapa punya ni? Kak Long amek bawak balik Lendu boleh?! ;)

Ainaa, Azlan, Syiqa

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang