H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Haih. Tajuk merepek. Tapi aku punya suka. Sebab, ini blog aku. =)

Mulai esok, aku akan jadi sebahagian dari manusia2 yg menghirup udara dan memijak bumi Jakarta, Indonesia... Selama 3 minggu aku akan meninggalkan bumi Malaysia (ceh. macam la jauh sgt nak berjalan. But, still terpaksa tinggalkan bumi Malaysia dan bantal busuk yg aku cintai)

*sigh*

Selamat Tinggal Malaysia, Selamat Tinggal Cinta. Tunggu aku balik 3 minggu dari sekarang! =)

Cinta, jaga diri elok2 yea. Ingat tau, kita berdua tak de krisis. (pada pandangan saya, awak sangka kita ada sengketa berdasarkan pertanyaan kawan awak kat saya hari tu. Itu assumption saya. eh. kalau awak tak faham statement saya ni, nanti awak tanya la saya sendiri. saya pun pening dengan ayat saya ni)

awak tu yg ingatkan saya ni jahat sangat. Isk. Saya jumpa kawan awak tu sebab hal2 perempuan je la. Bukan pasal awak sangat pun *tipu. hal awak ada jugak. banyak jugak. tapi jangan risau. saya tak buat ape2 yg jahat pun. sebab saya sayang awak; walaupun awak tak ada perasaan yang sama untuk saya. ;) *

P/S: Nak pergi holiday dengan hati tak tenang sebab risaukan result yang akan menari-nari gelakkan aku 10 Disember 2010 nanti. =____='


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang