H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"




Malam ni, entah ape kena dengan aku? Tak fokus study. Sebab, bila tengah study asyik teringatkan dia je. Semester lepas tak fokus sebab asyik skodeng dia je. Habis lebur result aku. Semester ni pulak asyik teringat kat dia time study untuk final. Mungkin sebab aku rindukan dia kot. Hurmm. Entahlah. Aku tak suka perasaan macam ni sebenarnya. Sebab, aku akan rasa terseksa sangat bila kena buat '2 kerja' dalam satu masa; which is study and trying to get rid of him from my mind. Sesak tau tak? Sesak! Kalau aku rindu atau teringatkan keluarga aku atau kawan2 aku, aku boleh call or mesej diorang bila2 masa je. Tapi bila aku rindukan yang sorang ni, aku tak boleh mesej or call dia. Jadi, makin sesak la dada aku nih. ;'(

Aku tak tau lah kenapa aku tak sekuat masa aku part 1 diploma dulu. Waktu tu, kekecewaan yang aku alami berjaya utk boostkan tahap fokus aku ke tahap yang paling maksima. Tapi kali ni, kerinduan yang aku rasa ni macam membunuh fokus aku. Aku tak nak result aku teruk macam semester lepas. Aku tak nak dengar suara kecewa mama lagi. Aku tak nak tengok muka kecewa ayah lagi. Aku tak nak adik aku pandang rendah kat aku. Aku tak nak rasa rendah diri bila berkawan dengan Shikin and Sara. Aku tak nak semua tu berlaku. Tapi aku tak boleh nak singkirkan perasaan rindu ni. Bukan aku tak cuba, aku dah cuba. Tapi, aku tak boleh! Aku perlukan seseorang untuk dengar luahan aku. Aku perlukan seseorang untuk memotivasikan aku semula. Tapi siapa yang sanggup? Semua sibuk dengan urusan masing2. Semua sibuk dengan preparation untuk final exam.

Entahlah. Tapi, kalau abang baca ni, Syiqa nak abang tau, Syiqa tak main2 sayangkan Abang. Syiqa tak peduli apa orang cakap. Apa yang syiqa tau, Syiqa rindukan Abang. Sangat rindukan abang. ='(


P/S: Bagaimana ingin aku membencimu jikalau setiap hari merindu...



SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

3 Love notes:

dah2 syg... xmo pkir2 psal rindu tu dlu..

lupekan dye kejaaaap je. pasni cuti 4 bulan klu nk ingat stiap waktu pn ske ti la. this is for ur own g0od. k? i'm always support u. ;)

My GOD! kau ada baca tak baris yg ni:
"Aku tak nak semua tu berlaku. Tapi aku tak boleh nak singkirkan perasaan rindu ni. Bukan aku tak cuba, aku dah cuba. Tapi, aku tak boleh!"

kalau tak perasan jugak, meh aku besarkan.

AKU TAK NAK SEMUA TU BERLAKU, BUKAN AKU TAK NAK CUBA, AKU DAH CUBA. so, don't tell me "xmo pkir2 psal rindu tu dlu..lupekan dye kejaaaap je."

aku kalau boleh, nak lupakan terus. faham tak? damn. u don't understand me. seriously.

aku tak tau apsal aku marah sgt. mungkin sbb aku kecewa.

aku mintak maaf. tapi aku hargai sokongan kau. thanks. =)

sumpah...akak suka sangat entry nie...
seriously...sangat-sangat suka..
sbb akak penah alaminya...
but now org yg akak rinbdu datang balik pada akak...
akak tak mampu nak tolak die...
cos akak sayang sangat kat dia...
tp akak takut gak ending hubungi kitorang macamana...
takut sangat bile pikirkannya....
hmmmmmm~~

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang