H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Post memaki hamun ni ditujukan khas kepada TAUKE CALTEX KG. KELEMAK...

Buat tauke CALTEX yang bangsat,

Do u know that u r son of fucking bitch? You r damn bastard.. Kau jgn bangga sangat yg kau baru balik dari sembahyang jumaat kalau perangai kau mcm org takde tamadun. Kau mmg bullshit. Kau tak payah nak tunjuk kuasa sangat. Sebab, aku, Fatin Nur'asyiqah Bt Rahmat, manusia yang kau malukan ni tadi.. Bersumpah dengan nama Allah yg kau dan 7 keturunan kau takkan hidup senang... Kau ingt bila kau jerit2 malukan aku tadi tu kau nampak hebat? kau ingt bila kau pakai kopiah kat kepala kau tu, org akan respect kau? PEGI MATI LA KAU! Kalau aku tau macam mana nak pam tayar tu, takde la aku panggil pekerja kau, BODOH! Bapak aku pun tak pernah nak jerit2 marah kat aku macam kau buat tu... Sia2 je kau pegi sembahyang Jumaat td tonggang tonggek klau kau balik je kau memaki hamun staff kau and jatuhkan maruah aku. Takpe. Doa org teraniaya sentiasa dapat perhatian dari Allah S.W.T. Aku takkan lupakan yang hari ni, 8 April 2011 kau dah jatuhkan maruah aku. Takpe. Biar Allah pulak yang akan jatuhkan maruah kau satu hari nnt. What goes around, comes around. Akhir kata, PEGI MATI LA KAU SON OF DAMN FUCKING BITCH!!! PEGI MAMPOSSS! BULSHIT!!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

4 Love notes:

sabar-sabar cqa .
tauke caltex tuh mmg bgg .

haishh syiqa .. kalau betul pun mamat tu buat macam tu. Ape kate serang time tu je. Ckp ape yg x puas hati .. mesti settle tp masalahnye nanti marah ikut nafsu .. bkn sbb nak bg pengajaran kat mamat tu... aduii AA pun x tau nak settlekn haha

nani: hahaha. sbar amenda. dia dah wat aku nanges! tiada maaf bagi kau, tauke caltex!

AA: eh? bukan ke hari tu kau dah perli aku dlm kelas pasal post ni? baru ari ni nak reply? tak jumpa eh button nak comment tu? kekekekekeke :p

nani: hahaha. sbar amenda. dia dah wat aku nanges! tiada maaf bagi kau, tauke caltex!

AA: eh? bukan ke hari tu kau dah perli aku dlm kelas pasal post ni? baru ari ni nak reply? tak jumpa eh button nak comment tu? kekekekekeke :p

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang