H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

.Aku.


Ayah: Macam mana exam?

Syiqa: Haaaaaaaaa.. Frust sangat. Sampai rasa nak quit je. Kahwin lagi bagus! Tak payah belajar.

Ayah: Ewah2. Kalau dapat suami yang ade kereta sebiji, banglo sebiji, company sebiji, tak pe jugak! Itu pun boring nnt duduk jadi suri rumah! Suami meeting sana, out station la.

Syiqa: hahahaha. Takpe la. Duit banyak2 buat apa. Pegi holiday la!

Ayah: Isk. Duit banyak, hati kosong buat ape?

Syiqa: Haaa. Kalau macam tu, beranak la banyak2. xD

Ayah: Haha. Ada hati. Mama kak long tu, anak dua pun pening kepala dia dah. Ni nak banyak2.

*Ada sape2 report kat ayah ke yang anak manja ayah ni ada gangguan emosi sikit? Sebab, kak long tau, tadi ayah try nak korek rahsia, kannnnnn? xD *

P/S: Hari ni baru aku tau yang Sir Azmi tu Professor Madya.
Patut la sempoi je dia mengajar. Hehehe ^.^'

.Mama. Ayah.

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

wwwwhaaaatt...???
prof madya ke? choy! tipu la. mne ko tau ni? alala... nape aku x bertapa ngan sir betul2 selama ni.. ;( huhuhu...

haah. prof madya. sara yg ckp.
haaa. tu la kau.
sape sroh tak bertapa ngn dia!
aku dah puas bertapa dah! muahahahahaha.
"it's ok. don't worry"
itu pesan prof madya yer! ;)

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang