H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Semena Hari Ibu kali ni (8Mei2011):

Orang lain bagi hadiah kat ibu masing2, tapi aku dapat hadiah dari mama aku sempena hari ibu ni. Hahahaha. Hadiah sbg hari ibu in advance kot :P

Ole-ole dari Bandara Soekarno-Hatta, Jakarta. =)

Aku tak pernah menyimpan harapan untuk memiliki benda ni.
Mungkin betul apa yang Ainaa cakap; "When you don't expect anything, a thing will be something. Because in life, everything is a surprise."

Syukur =)

Walaupun deal asal adalah laptop baru, tapi memandangkan budget utk laptop tu terlalu banyak, maka aku bodek la iphone 4 nih. Hehehe. Thanks mama =)

Lepas beli iphone kat the curve, singgah Sogo kejap. Tengok2 ade kasut vincci longgok. aku pun apa lagi. Bantai la capai 2 pasang kasut nih. Hahaha. Sekali lagi, Syukur, Ya Allah.. Terima Kasih, Mama... =')

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang