H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Sekarang ni aku tak tau la apa kena dengan diri sendiri. Asyik berangan and kejap lagi tetiba tersengih sorang-sorang. Then tadi nasib tak baik sebab Miss Aisyah nampak aku tersengih time Azfar tengah tulis jawapan kat white board. Actually, conversation ni yang buatkan aku tersengih-sengih time kelas MAF320 tadi:

My friend: Cakap kat dia trending skrg bkn #kate_moss but #christina_hendricks. People appreciate real women now, not skeletal clothes hangers.

Aku reply: Nanti i cakap la eh kalau dia perli lagi. Kalau dia tanya i, u siapa? I ckp u kawan sms I. Pastu I kena gelak balik dengan dia. Nnt dia ckp skrg trending #cintamukabuku bkn #smssiapainibang. Haha. :P

Tak perlu la aku describekan siapa kawan aku tu. Cukup lah korang tau apa yang menyebabkan aku tersengih-sengih lately ni. Kalau tak explain, korang ingat aku gila pulak, kannnn? Hahaha.

Oh. Ni sorang lagi kawan baru aku. Memula aku menyampah dengan dia ni sebab insiden masa induction hari tu. Tapi lepas kenal dia kat Dungun hari tu, satu kepala rupanya dengan aku dia nih! haha. Meet my new friend, Aizat :

Ni masa kenduri kahwin kakak Ayi kat Kompleks belia dan kebudayaan, Shah Alam.


P/S: Kan best kalau aku guna firefox utk blogging? Takde la susah macam guna Safari ni. Nak letak gambar lebih2 pun masalah. Ada firefox utk MacBook Pro tak? *sigh*

P/S 2: Disisimu aku terdiam seribu bahasa
Dihatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan ku cinta padamu
Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa pantas degupan jantungku

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Over tak title? tolong bagi penyepak sekali. Thank you. Huahuahua. Okay. Kurangkan merepek. Kurangkan meraban.

First of all, Alhamdulillah, mimpi aku menjadi kenyataan. Bersyukur sangat. And of course, million thanks to my parent for their effort and sacrifices to make my dream becomes real. I appreciate this gift so much. Can't describe how much I love both of you. Oh. Thanks for understanding me. =')

Actually aku nak kenalkan baby bongsu aku ni. (setakat ni la. Esok lusa mana tau 'terberanak' yang baru pulak, kan?) hehehe.

Baby ni hadir dalam hidup aku pada 25 September 2011 yang lalu. Nama yang diberi tu ilham dari nama pelakon utama The Vampire Diaries, Ian Somerhalder (yg pegang watak Damon Salvatore tu.) Freak tak? Ye saya tau saya freak. Hahahaha.

Okay. Enough. Let's meet Baby Ian. =D

Bila bangun tidur and nampak lappy yang ada gambar apple kena gigit ni, terus bersemangat nak bangun. Bila balik kelas and nampak lappy ade gambar apple kena gigit ni, terus hilang penat. Hehe :D

P/S: Nampak sangat yang aku ni lonely bebenor. Gadget pun aku anggap macam anak aku sendiri, kan? :P

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Hua hua hua. Berapa lama dah blog aku ni tak berusik? Dah berapa inci dah habuk kat blog ni? Err. Apa perkembangan terkini dunia penulisan blog ni? Isk. Almaklumlah. Sibuk bebenar mengupdate twitter. Blog ni terabai. Isk isk isk. Sian kau blog. Takpe. Lepas ni aku update okay? He he he. :P


P/S: I love you so much, Baby Ian. Be good okay darling? :-*

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang